26 de setembre del 2010

Avui fa un any

La Mercè, la festa dels barcelonins, una de les festes a les que no m'agrada faltar. Aquest any, però, la recordo des de la distància. Avui fa un any assistia al piromusical, l'espectacle al que mai es pot fallar, amb les precioses fonts de Montjuic, a l'avinguda Maria-Cristina... una nit especial.


Avui, però, em trobo lluny de la meva capital, lluny de la meva gent.

No puc ésser a Barcelona, però sóc a Strasbourg i ha estat, de totes maneres, un dia profitós, destacat pel seu esportisme al quedar-nos tirades en la nostra excursió a Eschau i descobrir que havíem de fer bona part de la ruta a peu perquè el camí estava tallat als busos. En total, mitja hora caminant per anar i mitja més per tornar, obvi. Però ha valgut la pena, si més no, alimentíciament.


La jornada consistia en visitar el mercat mediaval d'aquest poble que es troba cap al sud, direcció Colmar. La gent amb grans disfrassos, amb música de l'època i amb tot el poble ambientat. Un bon dinar: tarte flambée, merguez i un got de vin chaud. I les postres...millor no comentar-les, simplement genials. I bona companyia.

Ara, altre cop a un bar remot, connectada al wifi, esperant que algun dia arribi l'internet a la residència...que ja seria hora.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada